CARE ESTE DISTANȚA PE CARE O POT PARCURGE AVÂND BATERIA COMPLET ÎNCĂRCATĂ?

Se pot parcurge 40km, având funcția de pilot automat activată, la o viteză de 20km/h o sarcină de 75kg, respectiv viteză a vântului sub 10km/h.

CARE ESTE TIMPUL DE ÎNCĂRCARE AL BATERIEI?

Utilizând o priza normală, timpul de încărcare de la 0 la 100% al bateriei este între 1.5-3 ore.

VITEZA ESTE LIMITATĂ? CE SE POATE SPUNE DESPRE ACCELERARE?

Apăsând maneta din dreapta mânerului se poate controla viteza de deplasare (vă rugăm să citiți paragraful dedicat din manualul de utilizare al produsului). Viteza trotinetei electrice E-Twow este variabilă, se poate atinge o viteză maximă de 30km/h. Însă, în majoritatea țărilor viteza maximă admisă pentru astfel de vehicule este limitată la 25km/h. E-twow are și opțiunea de limitare a vitezei maxime ce poate fi atinsă.

CÂT DE UȘOR ESTE SĂ FRÂNEZI?

Apăsând frâna magnetică (maneta din stânga unității principale de control) trotineta va decelera. Cu cât apăsarea este mai puternică, cu atât frânarea va fi mai puternică. Sistemul de frânare magnetică cu recuperare de energie este foarte eficient. Este nevoie doar de câteva încercări pentru a va putea obișnui cu acesta. Vă rugăm să nu apăsați maneta de frâna magnetică prea tare! Când conduceți trotineta electrică E-Twow, vă recomandăm să anticipați traficul și să frânați din timp. În caz de urgență, este recomandat să utilizați frâna de picior, de pe roata din spate (frâna de urgență), dar vă rugăm să o utilizați în așa fel încât să nu avariați roata. În astfel de cazuri, compania noastră nu își asumă responsabilitatea pentru daunele produse (vă rugăm să citiți paragraful dedicat din manualul de utilizare al produsului).

ESTE DISPONIBILA FUNCȚIA DE CONTROL AUTOMAT AL VITEZEI (CRUISE CONTROL)?

Da, apăsând maneta de accelerație pentru 5 secunde la o viteză constantă, se va activa funcția de control automat al vitezei.

ROȚILE TROTINETEI SUNT CONFORTABILE?

Roata față, care integrează motorul de curent continuu fără perii, este construită dintr-un cauciuc moale. Acesta reprezintă un avantaj, făcând trotineta foarte silențioasă și confortabilă în timpul utilizării. Roata din spate este făcută dintr-un cauciuc semi-tare. Avantajele sunt: zgomot redus, frecare redusă cu solul; toate acestea contribuie la performanțe ridicate în ceea ce privește viteza de deplasare, respectiv durata de viață a bateriei. Datorita suspensiilor pe ambele roți, confortul dumneavoastră este asigurat.

CE CULORI SUNT DISPONIBILE?

În acest moment produsul este disponibil în variantele de culoare alb,negru,  gri, verde, purple, rosu.

CE GREUTATE ARE TROTINETA ELECTRICĂ E-TWOW?

Cel mai ușor model de E-twow cântărește 10.7kg. Pentru celelalte modele vă rugăm să consultați specificațiile tehnice din manualul de utilizare al produsului.

CARE ESTE GREUTATEA ADMISĂ A UTILIZATORULUI UNOR ASTFEL DE TROTINETE?

Sarcina maximă recomandată este de 110kg, însă trotineta este proiectată să suporte și greutăți mai mari, chiar până la 130kg.

CÂND TREBUIE SCHIMBAT ACUMULATORUL?

Acumulatorul este de tip Litiu Polymer și poate fi reîncărcat de peste 1000 de ori.

CARE ESTE GARANȚIA PRODUCĂTORULUI?

Die Garantie beträgt 24 Monate für den Motor, 12 Monate für das Chassis,
Controller und Display und für Ihre Batterie bieten wir 12 Monate Garantie oder 4000 km.

CÂT DE GREU ESTE SĂ PLIEZI COMPLET TROTINETA?

Plierea trotinetei este foarte ușoară, vă rugăm să citiți paragraful dedicat din manualul de utilizare al produsului.

EXISTĂ O RECOMANDARE PENTRU UTILIZATOR DIN PUNCT DE VEDERE AL ÎNĂLȚIMII?

Trotineta are 2 poziții pentru reglajul pe înălțime, fiind ușor de utilizat pentru orice persoană. Deoarece fiecare persoana este obișnuită cu o anumită poziție, nu avem sugestii privind o înălțime anume a utilizatorului, dar este foarte important ca poziția să vă ofere siguranță la conducerea unui astfel de vehicul.

Ist es möglich, Rampen mit dem E-Twow Elektroroller zu besteigen?

Ja, es ist möglich, Rampen mit einer Neigung von zu klettern: Eco – 15 Grad; Meister – 20 Grad; Booster Plus / Booster Plus S – 25 Grad.

ESTE POSIBIL SĂ TRECEM PESTE OBSTACOLE SAU SĂ COBORÂM BORDURI CU TROTINETA?

Da, este posibil să trecem peste obstacole, dar nu mai mari de 4cm în înălțime și să coborâm borduri, trotuare, etc., dar nu mai înalte de 10 cm.

CE SE GĂSEȘTE ÎN CUTIA PRODUSULUI LA ACHIZIȚIONARE?

Trotineta electrica
Alimentator
Certificat de conformitate
Manual de utilizare

SUNTEM ÎN SIGURANȚĂ CÂND NE DEPLASĂM CU TROTINETA E-TWOW?

 • Produsul nostru se adresează persoanelor adulte (minim 18 ani). Acesta este proiectat pentru a fi utilizat de o singură persoană, vă rugăm să nu urcați două sau mai multe persoane simultan pe trotinetă!
 • Vă rugăm să purtați echipament de protecție atunci când vă deplasați cu trotineta electrică, cum ar fi: cască, genunchiere, cotiere, vesta reflectorizantă, etc..
 • Vă rugăm să nu vă deplasați pe drumurile publice sau alte categorii de drum nesigure, vă rugăm să respectați regulile de circulație!
 • Înainte de prima utilizare, vă rugăm să exersați conducerea trotinetei într-o zonă sigură.
 • Vă rugăm să nu conduceți trotineta cu o singură mână și să nu efectuați alte acțiuni periculoase în timpul mersului. Păstrați-vă ambele picioare pe trotineta în timpul deplasării!
 • Vă rugăm să nu utilizați trotineta când temperatura exterioara este sub 0 grade Celsius.
 • Vă rugăm să încetiniți și să evitați să conduceți trotineta pe suprafețe de drum nesigure (pietriș, nisip, etc.)
 • Vă rugăm să nu folosiți trotineta pe suprafețe acoperite cu gheață, noroi sau uleiuri.
 • Vă rugăm să ajustați ghidonul trotinetei pe înălțime în așa fel încât să vă asigurați o poziție lejeră și corectă în timpul utilizării.
 • Vă rugăm să nu conduceți trotineta prin apa cu adâncime mai mare de 3cm și să nu o scufundați în lichide de nici un tip.
 • Va recomandăm să nu va deplasați cu trotineta în condiții de vreme nefavorabilă cum ar fi: ploaie torențiala, vânt puternic, furtuni de nisip, etc.

Können wir die Elektroroller von ALIEXPRESS / AMAZON kaufen?

E-TWOW empfiehlt nicht, Elektroroller von Websites wie AliExpress oder Amazon zu kaufen,
weil sie für jedes Land, für das sie produziert wurden, Änderungen vornehmen können: geänderter Rahmen, Geschwindigkeitsbegrenzungen und die Ersatzteile dieser Roller können nur in dem Land erworben werden, für das sie hergestellt wurden, was unseren Kunden zusätzliche Kosten verursacht, der Fall, dass eine Reparatur erforderlich ist. Können elektroroller akkumulatoren auch nicht mit dem Flugzeug transportiert werden, daher kann der elektroroller nicht mehr funktionieren. Ein weiterer wichtiger Aspekt ist der Garantieschein, der nur auf dem Gebiet des Ursprungslandes der Roller gültig ist, so dass der Service und die Dienstleistung nicht kostenlos sind.